Lieve yogi’s,
Vanaf september 2012 heb ik met veel plezier dagelijks yogalessen verzorgd in mijn yoga studio’s en studenten opgeleid tot bekwame yogadocenten. Het is nu tijd voor mij om verder te gaan met een volgende stap in mijn leven waarbij ik meer tijd wil vrijmaken voor mijn ontwikkeling en privéleven. Bij deze verandering hoort het stoppen met het geven van yogalessen in een vaste eigen studio waardoor ik flexibeler met mijn tijd kan omgaan.Timsa Yoga zal vanaf 1 September 2016 gesplitst worden in Timsa Yoga Personal Yoga Training (Timsa PYT) en Timsa Massage.

Timsa Yoga Personal Yoga Training (PYT).

De naam zegt het al. Tijdens deze yogalessen geef ik dan les aan 1 persoon of een groep personen op locatie. Dit kan een groep in privésfeer zijn of een yogales bij een bedrijf. Misschien heb je nu al een idee om samen met de andere yogi’s waarmee je nu al lessen volgt een afspraak met mij te maken om in roulatie een les bij jou thuis te komen geven?

In de nabije toekomst zijn mijn wensen om privéopleidingen tot yogadocenten en Yoga retraites te verzorgen, maar daarover later meer informatie.

Timsa Massage.

Ik verzorg al vanaf 2013 verschillende lichaamsmassages die zowel ontspannend als helend werken. Deze massages worden nu op mijn eigen locatie aan de Piraeuserf 13 in Rotterdam gegeven en dat zal zo blijven.
Afronding lessen in de studio De laatste lessen in de studio aan de Jacob van Campenplein in Rotterdam zullen op dinsdag 30 augustus 2016 worden gegeven.Ik hoop dat jullie allemaal nog in Augustus wekelijks de lessen komen volgen op de voor jullie bekende tijden zodat alle lessen op jullie kaarten gebruikt kunnen worden. Indien je geen lessen meer op je lessenkaart hebt staan, is het dan mogelijk om tegen een gereduceerd tarief van € 9.00 per les een yogales te volgen.Voor degene die op 30 augustus nog lessen op de kaart overhouden, zal individueel worden bekeken hoe we elkaar tegemoet kunnen komen.
De tarieven voor de privélessen of privé groepslessen zullen op mijn website gepubliceerd worden.
Ik wil jullie vanuit mijn hart hartelijk danken voor de mooie tijd die jullie mij in jullie leven hebben gegund. Om jullie te leren kennen, om met jullie te kunnen lachen tijdens de lessen en dat jullie mij de kans hebben gegeven door middel van de yogalessen inzicht en levenskennis mee te geven en te ervaren.

Blijf je eigen naam herhalen, vergeet niet die in je hart te plaatsen en alles wat je ontvangt in deze beleving te schenken aan iemand die het nodig heeft.
Namasté.
Anita Tjia-Martosoewondo
Timsa Yoga en Massage